Shaping the Wangfujing brand

Partnerships endure and the result is a deeper understanding of brand and market. After working with Wangfujing for over 10 years on more than 30 renovation and planning projects across China, the Wangfujing Dazhonsi project was the pivotal design representing spirit of the Wangfujing brand.

The location was originally designed and partially constructed as a shopping center when Wangfujing acquired the site, which required many adaptations to transform it into a department store. The 30,000m Beijing department store features three unique fashion zones, each designed to appeal to a broad range of audiences. The upper levels were originally intended as a Cinema and provided unique double height volumes. Multiple escalator wells are connected through clearly orchestrated sightlines, creating a unique retail experience.

Work completed while at Callison LLC

CLIENT
Wangfujing

LOCATION
Beijing, China

TYPE
Retail